COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Wednesday, January 20, 2010

hari ini................

(1.33a.m. 20jan2010)
bismillahirrahmanirrahim
skng aku kt bilik ,dgn dak2 sume la .
Mid ngn hana da td0, hana bru je berjangkit dmam dgn alip (kcian die) .
Die da lena da pun .
Ehh , mid ni tetibe je mengeluh "panasss ! " HAHA klakar la die nh ;p .
Igtkan da tdo .
Hmmmm , agak lame gk la aku x update blog nh .
Bkn sbb pe , mybe sbb xde cter nk smpaikan kot .
Ni tetibe rse bosan lak .
Ape lg , bek tulis ape yg ade dlm hati aku skrg .
Frst skali aku rse bosan . HEHE .
Nk tdo , mcm xngntuk je . (gile aku nh , esok da la claz kul 8)
Second , aku ade rse tenang (alhmdulillah) aku pn xtau npe .
Third , still lg ade rse cdey lepas follow blog kat mariani masdar (akak kpd arwah abg noman) Mcm2 aku dpt tau dri blog tuh . Siap dgn gambar2 baju,seluar,beg yg berlumuran darah. Kesian sgt......
Em , nk cite psl assgnment yg encik taufik bg kt aku .
dgn logo rekaan sendiri yg menceritakan perihal diri sendiri .
Alhamdulillah aku da dpt design yg sesuai .
Mcm biase la , bnyk cter psl muzik .
Nk wat cne , da mmg aku minat muzik pn .
Xlupe gk aku msukkan elemen spongebob dlm logo tuh .
Harap2 sume berjalan lancar la .
HMM da xtau nk cter ape da , aku nk off dlu , aku kne jgk tdo skng , klau x , mmpus aku x terjage subuh sok . HUHU .

No comments:

nuff