COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Sunday, January 24, 2010

*my heArt's screaming*

Salam , actually nk cter psl assignment nh , tp b4 terlupe , ari ni brthday arwah abg norman yg ke 23 (sepatutnye laa) .
Aku doakan rohnya dicucuri rahmat Allah selalu .
Hmmm , psl assignment ni , aku rse len mcm la .
Rse cm serabut sgt ! cdey lak aku tgk . Lantak kau la ;p
Tp nk wat cmne , aku da try simplize da ari tuh , tp bile tnjuk kt encik taufik , die nak aku buat yg serabut tuh , sebab die ckp , unsur2 imbangan yg aku wat tu , bagus .
Oke la fine , aku pn wat arr ape yg die sruh .
Then , inilah hasilnye . Tp skng nh aku x kesah la ape yg org2 kt luar tuh nk ckp psl artw0rk aku nh ,.
Aku berserah n tawakkal sajalah labu (HAHAH)
Kt bawah tuh jgk aku msukkan skali pic2 artwork tersebut yg "ermm xtau la nk ckp pe"


Assignment k0munikasi visual ; MENGHASILKAN SATU VISUAL IDENTITI DIRI (PERWATAKAN,MINAT,KESUKAAN,HOBI )
Pic ni menerangkan minat saye yg sgt mendalam dlm bidang muzik. (rujuk pada gambar speaker,simbol muzik & gel0mbang muzik yg saye lukis)
Simbol handset kt tgh2 tuh plak mnunjukkan bahawa saye ni xleh berpisah ngn gadget2 kepunyaan saye.
Kat skrin handset tuh,ade tulisan PSP,bermaksud saye suke main game PSP mse waktu lapang.
Nama saye kt bawah tuh,mmg wajib ade dlm setiap karya.
Hmmm . Ni adalah preparati0n saye utk presentati0n ISNIN ni. (25/1)


No comments:

nuff