COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Wednesday, February 10, 2010

g0od news (wink2 ;p)

salam .
ari nh g claz mcm bese , aku bgn sorang2 je , dak2 nh claz kul 10 , claz prtame aku utk ari nh , claz ecik amat - typografi & warna . blaja teori sket , pastu betulkan sket2 assignment jam encik azmal . HAA nk ckp psl jam yg aku trace ari tuh , alhamdulillah sume oke . walaupun xperfect sgt . encik azmal ckp , jam yg wat tu jam yg paling susah nk wat . kire die puji laa kot . hEhE ;p then die suh sume dak claz aku g kt jam yg aku wat , tgk cmne aku wat . Fathul jaat ! hahahah .
ade lak encik azmal ckp , balak aku yg tlg watkan jam tu ke ? ish3 ,.
ape2 pn aku puas ati la gak ngn usaha aku selame 3ari 4mlm nk siapkan menatang tu . hehh ;p
emm dh3 , ckup psl jam tu ,

pic yg ats tuh , aku trace yg belah kanan . yg kiri tu jam yg real .
pic bwh plak , outline utk keje2 aku . susahhhhh!




aku ade test pengajian mlaysia kul 10 td. adeyhh agak susah laa aku nk jwb soalan2 tu =x . tyme miss kuar dri dewan jap , ape lg masing2 dok berbisik2 sesame sendiri . HAHAHAH nakal nakal nakal ;p
bile miss masuk je balik , sume control nk tergelak , huhuhuhu . bese la tuh en , tipu arr klau time exam korang sume xpnh rse nk meniru kn ? kantoiiii .
ktorang bisik2 pn , bkn dpt jwpn . hahahaha sume sme je , keliru ngn soalan .
hmm , lantak laa , da lepas , tawakkal sajalah labu .


ptg td , ade prjumpaan mentor mentee . jumpe encik K 'terbaekkk' aku tu . HEHEH ;p
mcm bese , sempoi abess la die . kelakar siott ;D
HAAA! b4 balik tuh , ktorang tgk result utk assignment encik taufik yg 1st dlu tu . alaa yg aku post kt bwh nh . gmbar phone + spongebob ;D
alhamdulillah , aku tgk kt senarai nama tuh , aku dpt full mark .
inilah good news yg aku saje wat tjuk utama kt atas tuh ;o
rse berbaloi2 lagi skali laa ari nh . berbaloi dgn usaha aku ari tuh jgk .
balik je program tuh , aku trus naik bas hostel laki , nk gerak MC . tgh jln kaki , hujan tetibe lebat plak . Adoiii mslh problem laa . seb bek x basah kuyup sgt . adek,nas,maz ngn nana bleh plak nyanyi2 mse tgh berlari2 dlm hujan tu! klakar siot ! hakhakhak ;) bkn senang nk dpt pngalaman cmni . smpai MC, usha tiket nas . then , cari majalah utk assignment encik taufik .
aku harap aku dpt maintain utk assignment2 yg lain . really hopefully ;p



skng nh , aku nk sketch utk assignment encik taufik jp , pastuh nk tdo . apesal ntah dri td berat je mate aku nh . HAHA .
~THE END~

No comments:

nuff