COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Monday, February 22, 2010

HAri MaLANg sAye :(

salam .
ari ni aku rse x best laaa =(

bkn pe , cmni cternye ;

pagi td time claz komunikasi visual , aku ngn dak2 claz sume lepak arr dlm blik kuliah ktorang .
sambil tggu en.taufik msuk claz .
pstu zura ngn fatin mntk tlg aku spraykan artwork diorang kt ats board .
hmm mule2 mmg xde hal laa .
aku pn spray jela mcm bese .
spray lak kt ats meja bilik tuh .
ape laa tenuk sgt aku ni , abes laa tinggalkan kesan gam kt situ .
mse wat tu xde rse bersalah plak tuh !
ishh ape nk jadi arr .
lepas settle spray utk zura , en.taufik msuk claz .
aduhhh kantoi laa~
bau spray tuh da la xbest .
kne laa sound tepek ngn en.taufik td .
mmg cara die ckp tuh x bape serius sgt , tp berbekas kot .
mkn dlm laa aku . hmmmm .
pstu aku sedar laa kecuaian aku .
klau en.taufik xtegur td , maybe smpai bile2 pn xde kesedaran sivik aku ni kot .
urmm tu je la cternye .
yg penting pasni insyaAllah aku akan lebih alert ngn benda2 kecik cmtuh .
thnx en.taufik ! hahahahahahaha~

No comments:

nuff