COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Friday, February 5, 2010

sad sad sad ; (

ari nh rse cm sengal sengal ubi je idup aku . mcm2 yg aku rse . kdg2 rse cm owg gile pn ade gk . HAHA . em0si kurang stabilll . mule2 g claz tekno grafik , blaja psl cara2 nk trace jam tgn . aduhhhh !! siyes ssh ler !! mmg mcm nk gile aku tgk gmba jam nh . encik azmal kate , jam ni lebih kurang cm jam die . bapak laa susah . abes tu nk wat cmne kn , dh itu gmbar trpilih yg die bg kt aku . pe2 pun , aku akan trace jgk jam tuh sampai siap . harap2 xde pe2 mslh .


hmm . balik je dri claz tuh , aku rse cm nk terjatuh kt area jalan nk balik dri kolej . kt luar pagar tuh . aduhh seb bek xrmai owg nmpk . bile aku naik bas , baru aku trpikir , si mied tu pnh gk jtuh kt area tuh . mied ckp tmpt tu "suweyyy" . HAHA no c0mment mied !

TEMPAT KEJADIAN ;p


ktorg g bli mknn kt bwh , then mkn berjemaah kt bilik . p/s: SORY MIRA . LEN KALI KAU MKN LAA KT ATS MEJA TU YE . lepas mkn , dak2 nh da mule ngntuk . aku pn ade gk laa rse ngntuk . tp bile pkir claz english kul 3 , better aku xya tdo . aku on9 fb , layan cafe , farm ngn fish yg aku ternak . then , siap2 nk g claz . aku siap awal sgt la plak . da siap2 , bdk2 bilik aku wt keje gile . pkir mcm2 idea xnk g claz . hohoho gurau2 je . gelak2 smpai sakit perut . gile laaa . pooh yg dtg bilik aku pn da mcm blurr2 je tgk perangai ktorg . siap bole landing2 ats katil dgn tudung msing2 . HAHAH . kul 2.50 , bas dtg . tp bile ktorng trun tgga , tgk bas tuh da gerak . tenukkkkkk ;$ dlm kul 3.15 bru laa bas tu dtg lg skali . g claz , blaja psl ayat passive voice . alhamdulillah laa oke . aku leyh paham sket2 . xde laa blurr2 lg mcm kt claz english yg lepas .


mlm nh , aku cm bese laa , buang mse kt dpn laptop . abes tuh nk wat ape lg . lps mndi , aku trpikir mcm2 . mcm2 bnda yg aku xpnh trpikir . mmg aku x nafikan , aku ke tgk pantai , angin laut , ombak . tp bile aku xdpt g smlm , rse trkilan sgt2 . "poyo lahh ikin nh" . mesti kwn2 aku ckp cmni dlm ati diorang . aku xkesa ape yg korang nk ckp . td aku ckp kt diorang , "aku pn xtaw asal aku nk sgt g pantai , tgk laut . da buang tebiat kot . ntah2 aku mati kt laut ke nnti . mne la taw kn2 " mied ckp , "mulutt kauu!!" ermm ntah laa . dh2 , xde cter psl pantai or whatever laa . jgn nk mnggelabah laa ikin oii .
skng nk assignment grafik tuh . chaiyok2 ikin ! smoge brjaye trace jam tu .


No comments:

nuff