COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Monday, March 15, 2010

ape lak mmpi aku update time2 cmni...

salam .
heee , tetibe je rse nk menulis lagi .
hmm nak cter ape ye ?
claz aku ari ni mcm bese je , tp ade rse lapang sket sbb claz english kul 4-6ptg da cancel .
miss wan gi mane ntah . kursus kot .
huhuhu . dak2 ni sume tdo , aku xmau tdo coz nk cai mklumat sket utk assignment yg bru je dpt dr en.taufik td .
adeyhhh , agak susah jgk laa !
kne cari objek alam / buatan manusia , pastu ciptakan 3 jenis lukisan (simplify,stylise ngn abstract)
*kpd yg xpaham tu sile buat2 paham ye*
aku da trfikir da nk plih objek rama2 .
pastu search laa kt google td .
lame2 aku tgk , cantik gk rama2 ni ye .
ciptaan yg unik n indah ^^,


mlm ni plak , list-to-do aku ,
*wat keje tekno grafik*
*sketch rama2*
*kla sempat , revise pngajian mlaysia*


haaa ! saje nk tulis perbualan aku ngadu katt mak ngn abah smlm ,psl tgn aku ni ;(

abah : aslmualaikum . kin , kt mane tu ?
aku : wslm . kt bilik ni . abah ktne ?
abah : abah kt umah knduri owg kawen ni , ade owg suruh abah nyanyi jap . nnti abah tepon balik ye .
aku : ?? ahahaha oke2 .

uishh abah abah ;DD

abah tepon balik ,,

abah : aslmualaikum . ape kaba ? sihatt ? muke cmne ? da oke ?
aku : wslm . sihat2 . muke ?? muke xteruk sgt . tgn ni je ha ,, maikn teruk laa ! da mcm org kene dera je . mcm org kene simbah dgn air panas pn ade .
abah : (gelak gelak) alaa xpe , comey ag tu .
aku : haha comey mendenye ! (nk amik aty la tu) abah mane mak ?
abah : mak ade ni , tgh tlg2 jadi penanggah jemputan . hEhhe . jap2 ckp ngn mak .

mak : ello , aslmualaikum . haa kin , ape cte ?
aku : mak kat mane ni ? bsing je blakang tu ?
mak : haa tu la , mak pn xbape dgr ni , kt uma owg kawen la ni .
aku : owhh , anak sape ?
mak : anak kwn abah , kt blkg skola teknik ni .
aku : owhhh , xkenal . hahah ! xpe la mak , jap lg call balik la ye .
mak : oke laa , jge dri bek2 .
aku : oke , asslmualaikum ;DD


No comments:

nuff