COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Sunday, March 28, 2010

home sweet home =]

salam .
kembali menulis .

jumaat ri tuh aku balik uma .
aku rse bru je lg x balik uma , tp ntah laa , len mcm je .
mcm da lme gler2 x balik .
mybe sbb pressure ta dpt balik tyme bsday angah , bsday aku dlu tu kot .
ditambah2 plak ngn bsday emak aku .
abg aku dri tgganu tgh cuti , so die ade kt uma la skng .
akak aku pn balik gk . makin brtmbah2 laa rse nk balik aku .
aku smpai uma dlm kul 5lebih laa .
(lebih awal dripada biasa-sile ik
ut nada iklan hotfm)
smpai2 je kt uma , mak ckp , ain xde .

die g kem pbsm .

mak ckp cmni ,
"mse die nk pegi td , die merungut2 . yelaa,sume org balik , die plak xde kt uma"
ish3 . ksian lak . huhuhu .
tp nak wat cmne .
aku xsmpat jmpe die lgsung ar cuti kali ni .
sunyi sket uma aku , xde bunyik die mnjerit2 kne buli ngn aku . HAHAH




pastu , mak bg hadiah kt aku .
adiah yg da lme trsimpan kt uma .

sejak brthday aku ari tu laa .

ade 4 adiah .

aku tgk je , esoknye baru bkak .
HUHUHU .

notes : tq s
ume :)
(mcm BDK KECIK lak kn) - btul x pkcik ?






ptg tu jgk , abg long tetibe bwk balik sekor rabbit dlm sangkar .
warne rabbit tu menakutkan laa .

wrne hitam . pes time aku pegang rabbit .
hikhik .
rse cm pegang kucing je .
aku xbrani angkat die , tkut kne cakar .
(elehh abg daus pn takut gk ! HEHE)


p/s : alaa xnmpk cm rabbit pon !
sape suh kaler itam .


ni je kot nk share .
da abis .
*adios,salam*

No comments:

nuff