COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Wednesday, March 31, 2010

huru-hara hidup aku .

*p/s : posting kali ni khusus utk mmber2 yg trtanye2 psl status aku kt fb smlm*

salam .Align Rightaku just nk cter sket .
smlm aku ade presentation utk subjek english .
sepanjang hari aku kelam-kabut wat preparation .
start dari pagi , aku dlm claz pn asyik terpikir psl bnda2 tu .
ape yg aku blaja sepanjang hari tu sume xmsuk otak .
lagi beberapa jam nk start presentation , aku ngn adek (shira) g cari kdai print .
mula2 kedai yg ktorang dah aim tu ttup .
pastu g cari kedai lain lak .
alhamdulillah jumpe gk .
kt dlm kedai tuh , kebetulan komp diorang lembab !
nk print pn mcm ade probs hape ntahh .
last2 minit baru bleh print . (syukur)
then mse nk print tu , ade plak lagi 1 problem .
akak kt kedai tu kate saiz yg mmber ktorang wat tu , da salah .
die ckp cmni , "ptutnye mse sblm buat pamplet ni , kwn adik tu kne set saiz btul2"
makin gelabah laa idup aku .
ktorang terpakse laa print saiz A3 .
then gunting n tampal je .

oke , selesai masalah tu .

masalah ag 1 , time present tuh , aku jadi gelabah gile .
xtau ar nk ckp cmne .
padahal audience2 yg kt dlm tu sume mmber2 aku je .
sume yg aku plan , sume xkuar dari mulut aku .
aku da mcm org bodo je kt dpn tuh .
(mmg bodo ke ?)
hmmm diorang lak.....ishh mls nk cter laa .

*adios,salam*



No comments:

nuff