COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Sunday, March 21, 2010

mamak ohh mamak

salam .
ari ni ari sabtu .
ehh da msuk ari ahad laa .
silap silap .
hmm xde pape yg special pn ari ni .
bese2 je , mcm bese . bese laa tu .
hahahahah .
gile !
merujuk kpd tjuk posting d atas , aku nk cter ni .
td kann , aku g ar order mknn kt kntin bwh ni .
pastu aku gayut ler kejap .
tgh syok2 gayut , tetibe mamak (owner kntin tu) jerit kt tlinge aku
" nsi goreng siappppp!"
adeyhh terkejut laa aku .
smpai terlepas abes enset kesayangan aku tuh .
tercabut bateri .
terkeluar simkad .
seb bek xpecah skrin .
mamak tu bleh plak tanye cmni ,
"apa macam ? hancur ka ?"
pastu die gelak je .
xde rse simpati lgsung .
hahahahah .
abes aku sumpah seranah die .
tp kt dlm aty jela pn .
hihihihi .
effect die , bile aku cek isi2 dlm f0n tu , ade yg disusun tunggang terbalik .
aduhhh :(
cuak laaaaa !
x smpai setahun ag wehhhh .
hrap2 x berlanjutan laa .
hmmm .
tgh2 mlm ni plak , da xde keje sgt .
lyn fesbuk je la .
bkak sume profile org .
heheheheh .
pastu ade la seorang singa yg agak x betul ni ,
aku layan kn jela ape yg die ckp . hikhik .
lawakkk .
leh aku bantai gelak kuat2 .
smpai menggangu ketenteraman dak2 ni .
terjage lak hana yg tgh tdo .
heheheh
k la .
*adios , salam*

No comments:

nuff