COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Saturday, March 20, 2010

MmbEr sKoLa MsuK AF8

salam...

+ siapa tu shahir..???
+ famous kah die..???
+ die dpt gred pe lam quran sunnah..??
+ .....
+ shahir masuk af memang menggemparkan family smka...
+ bace la bwh ni lu...
+ shahir zawawi @ shahir af 8 adalah kawan sek. tyme skolah mnengah dlu .
+ merupakan seorang pentaranum yg plg hebat di sek. ak lu....antara yg plg hebat negeri
+ baik hati,pandai bergaul,kacak ( tp die jeles ngan ak bab ak lg kacak ..hukhuk)
+ perasaan ak..emmmmmm..jap..nak pikir jap....zzzzzzzzzzzz~ sory..tetido lak...hukhukhuk
+ camni lah...ak ase die masuk af x bape sesuai la...bab die ade background SMKA..

berikut meupakan cebisan kumen2 yg ak kutip dr fesbuk ak:

tuan haji zahidan abdul wahab..
merupakan salah seorang guru yg paling dihormati di negeri perak.dgr kate beliau:

Maaf lambat sikit, ye Ust amat faham hati dan perasaan anak-anak semua begitulah hati dan perasaan ust sendiri macam saham ditutup bercampur-campur.Namun begini lah, pada dia mungkin itu yang terbaik baginya ,ust sangat mengenalinya ust sudah menyampaikan pesan padanya ketika dia terlibat dengan nasyid saujana dulu kini apa yang ust bimbang sudah terzahir sekarang.Pesanan telah ust sampaikan bukan sahaja kepadanya bahkan kepada semua pelajar.Kepada kawan-kawannya dari SMKSR termasuk guru-guru mungkin terkejut ust ingin nyatakan biarkan dia dengan dunia pilihannya mengutuk,mengeji bukan dari ajaran Islam tidak akan memberi manafaat kepada sesiapa pun,untuk menyalahkan masa lalupun tidak ada guna juga hanya akan mengguris perasaan pihak-pihak tertentu maka kepada semua teman-teman seperguruan dengannya ust menyeru berdoalah agar Allah memeliharanya agar sentiasa berada di jalan lurus.Moga suatu masa dia kembali ke jalan yang diredhai Allah insyaallah......ayahanda.

puan kamariah
merupakan teacher yg menjadi kegilaan dak2 laki tyme tu

Alhamdulillah, well said, ustaz.....we share your feelings exactly....doa sejahtera for shahir, hope he will 'cope', dalam peliharaan ALLAH selalu..

pijud (seorang x smka yg mmmmm alim kot...keh keh keh)

SEtuju dengan pendapat guru2...sama2 kita doakan agar shahir sentiasa terpelihara dari segala anasir dunia hiburan.Jauh juga dari sebarang fitnah dan godaan. Pesanan buat semua: Kalau sume org nak jadi artis, siapa plak nak jadi pendengar dan penonton.So next time kalo ade sape2 teringin nak jadi artis fikir2 dan renung2 lah dahulu kata2 ku ini..hhehe

peteng ( x smka yg cemerlang dgn mendapat gred 7D dlm quran sunnah.....hahaha..joking)

yelah pijud..$%^&*

+ perasaan kami sgt bercampur baur...geram...kesian...epy..bangga..sume la...
+ ntoh la...
+ xmau komen byk..hukhukhuk


p/s : cerita ni diambil dan diolah drpd blog abg amir bagus .
(mls nk reka2,sume yg die kate ni mmg btul,stuju sgt2)

No comments:

nuff