COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Wednesday, March 17, 2010

. penghujung rindu .

salam .
penghujung rindu ?
ade ape ngn penghujung indu ?
huhuhu xde pape pn .
xde sangkut-paut ngn perasaan ke hape ke .
tu la tjuk lagu yg aku slalu kne bahan ngn mmber2 bilik ngn mmber2 claz .
agak ketenukan laa di situ . ahahaha !
hmm ni mybe sbb video kt fb aku tu kot .
diorang ramai tanye , cmne aku leh hafal lagu tuh , sory la kwn2 , aku sndiri pn tertAnye2 gk , pelik , ajaib , musykil , sedangkan aku membace pn xreti .
dh la aku pelat lagi time tuh . heheh klakar gile bile dgr balik sepatah2 prkataan yg aku sebut .
mse kecik2 dlu kwn2 abah slalu knl aku pn sbb nyanyi tu la .
pastu aku slalu berkepit ngn abah je nk g mne2 .
tp ni cter sblm kewujudan adik aku laa .
hihihihi .
contoh klau aku xde ngn abah , mesti ade yg tnye cmni ,"ehh men anak yg nyanyi lagu jamal tu ?" kekadang da besar2 ni pn ade yg tanye cmtuh . hohohoh segan seyhhh .
dak2 claz aku yg sengal pn same gk , si dadu ngn hakam .
bleh lak nyanyi2 chorus lagu tu kt claz . monyet ! malu la aku doe .
ade lak pggil aku artis . artis laa sgt ! hahahah klakar kalakar !
fmly aku mmg sume ikut abah aku kot , ske muzik n ske nyanyi .
ari tu time raye , kecoh gle umah aku , da mcm kt shopping complex .
bkn pe , sepupu sepapat , makcik pkcik aku sume join karok .
fun ! merapatkan tali silaturrahim .
huhuhuhu .


adess ,,
ape la yg aku membebel nh .
hahahha da xde keje sgt la ni .
aku da xsaba2 nk balik uma ni .
asal la esok ari khamis .
hahahhaa .
k la , itu saje .
*salam , adios*

No comments:

nuff