COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Saturday, May 22, 2010

tak sangke shahir AF8 cmni..

salam . hurmm da msuk kul 3.30 ni . aku x ngntuk lak . (elehh kau mcm xbese lak jd burung antu)
merujuk pd tajuk kt atas tuh , aku harap xde la sape2 yg salah paham lak ye . aku nk citer sket la psl skulmate aku merangkap senior aku kat skola mnengah dlu (shahir zawawi af8) yg skrg ni makin dikenali ramai la wa ckp lu ! ahaha mcm x pecaye la weh . tapi da rzeki die kan nk jadi feymes n diminati cmtu . walaweyhh . bkn pe , kt skola dlu die ni mmg nmpk mcm s0rang yg pemalu pn . (sape2 yg follow diari af msti tau ni) die mmg feymes kt skola dlu . kire jd kebanggan ustaz & ustazah kt smka tu dlu . selain slalu join tilawah Al-quran , die ni gk ahli Badan Dakwah & Rohani (BADANI) n salah sorang pengawas skola laa .mane x feymes . mse tu muke die ala2 bdk baik yg sgt2 innocent gitu . hehe jgn mara ye seniorkuh :P yg paling aku igt smpai skrg , ade la sorang bdk batch aku ni, (xleh sebut name , takut mengaibkan plak :D) admire giler2 kt si shahir ni . aku rse shahir tau kot dak tu minat kat die (bese la bdk2,g0sip cepat je meliar) . tp shahir wat biase je . xlayan pn . yela ustaz kan,,hihihi . kuat iman la agaknye :P mse die msuk AF ri tuh pn , ramai dak skola aku yg terkezuttt . ustaz weii~
tp bile da tgk kt diari n konsert , nmpk cm die still jage status die sbg sorang bekas dak skola agama n student UIA . tu la yg wat adik aku n mak aku pn skali minat kat si shahir ni -.-" aku xde la minat sgt pn , aku lagi ske tgk performance si daus dak sarawak tu (aku slalu gad0 ngn adik aku sbb ni) ahaha !
hari tu si shahir da terkeluar , tapi rezeki die jgk la dapat masuk balik . siap masuk final ag .


hurmm tu la maksud tajuk entry aku yg sbnanye .
aku x sangke die leh jadi idola ramai org kat malaysia ni .
pe2 pn aku tumpang gembire la utk die sbb da smpai tahap ni .
mcm ade harapan nk jadi juara AF kot .
pe2 pn esok la kuar la resultnye .




atas ni gmba die mse dlm AF . (rmbut pnjg)

bawah plak gmba mse rambut die pendek sudah .




urmm kat bawah ni aku selitkan skali video gmbar shahir versi Speed Digital punye .
pergghhh aku sgt la kagum . siyes lawa! harap2 aku bleh jadi professional mcm tu 1 hari nnti :)



5 comments:

Khairiz said...

owh kira peminat daus la ni erk??

kAziShA said...

hehe..boleh tahan laa daus ^_^

miszlullaby said...

ML suke dira.hihih..

luna Q jimat said...

x brp minat shahir..hehehe..

ieLa yaaCoB said...

shahir!!!my snier..hihi

nuff