COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Wednesday, June 23, 2010

Join Kontest Lompat-lompat =]

salam..tadi aku blogwalking macam biasa..pastu terjumpa lak kontest lompat2 nih..macam best jer..aku pn nk mencuba nasib jugak la..hehe..kat sini aku repost entry dari blog Nina Aman . sape2 yang beminat bleh la join ye..klik je kat sini.. Cool Jumper Contest Nina Aman...

repost :

Howdy to all.
Nak buat contest juga.
It's all about jumping = melompat.
Best kan?
Sebab saya tau ramai yang suka merakamkan gambar melompat (termasuklah saya).


Rules and regulations:

1.Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.

2.Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.

3.Be my follower --> Nina Aman

4.Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.

5.2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.

6.Tarikh tutup: 4 JULAI 2010


ni la gambar yg aku maksudkan..


gambar ni dicapture mase aku n kawan2 aku baru je lepas habis bergotong-royong sekitar asrama..mase ni kitorang kat court tenis..tetibe datang idea gila dari kawan aku,suruh lepak2 kat sini sambil memenuhkan memory digital kamera aku..haha..enjoy gile mase nih..syiok!


owhh nak kne tag 4 org ye..aku pilih :



1) Incik Jaya jr =]



2) Sis Eifa =]



3) Cik Nurul =]



4) Sis Amal =]

*sile amik keje sekolah ni yer*

hmm tu je kot..

sekian,

*adios,salam*

7 comments:

jaya jr said...

haha,xde laa gambar lompat2 ni..kui..
gambar biase2 je..

cLiQue_kAziShA said...

@jaya jr : pegi la lompat skrg..pastu suh mmber capture..hihihi :D

amalina binti anuar said...

mana la ada gmbr lompat2 nie.

"Zeeva Avee" said...

Yesss!!! Tag akak iyeaa..heheh~
nasib aku mmg ada pic lompat2...haha~
kebetulan laksss ....haha~
ok, bulih la masuk....hihi~
TQ ikin..! Love yaaa~ <3

cLiQue_kAziShA said...

@amalina binti anuar : hehe xde ke? xpe2..

@"Zeeva Avee" : heheh syg akak jugak :D

"Zeeva Avee" said...

dik, tgl kan link contest website nina ni kat blog akak....di chatbox pls...TQ

Nina Aman said...

cutenye...hehe...tq for joining...tunggu result pd 18 july ni okeh (=

nuff