COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Friday, June 4, 2010

Jom Delete Lambang Zionis Dlm Laptop Kita!!!

salam..hari ni aku nk share psl satu lambang yg mmg ade dlm komputer/laptop yg kite tgh pakai skrg ni..aku dpt info ni dri mesej2 kat aku pnye fb..tengs pd yg sudi share n sebarkan mende nih..mesej tu berbunyik cmni ;



salam..anda tahu tak di dalam komputer kita ada menyimpan lambang zionis? tak percaya? lihat disini
[C: >
Program Files > Microsoft Office > MEDIA > CAGCAT10 > J0285926.WMF]
tolong delete file ni. foto kemenangan lambang zionis. tolong sebarkan. thanks.


dlm mesej yg lain plak ;


salam,,dah dapt jumper belum pic yang d maksud kan?? kalau belum,,sile folow this mula sila open my computer,
clik open "local disk C"

cari "Program File"
open
cari "MIcrosoft Office"
open
cari "MEDIA"
open
cari "CAGCAT10"
open
cari "J0285926.WMF" delete this file (cuber tngok logo,n lilin nyer) ini bukan 1 kebetulan!!



aku cari2,jumpe la gmbarnye..ish3..aku da delete da (lepas aku upload gmba nih)..sape2 yg bace nih,,sile la cari & delete skrg oke..

*adios,salam*

9 comments:

bdakmlayu17 said...

thx for the info

MiszMaryaNe said...

da delete juge,
tankiu~

cLiQue_kAziShA said...

@bdakmlayu17 : ur welc0me :)

@MiszMaryaNe : okehh gud..sy sebarkan mane yg patut je :D

kaizen shinobi said...

done! hehhehe already deleted it..

hiro said...

bgus22..sebarkn,

salju said...

salam ziarah...saya sedang merantau kesemua blog yang ada di gengblogger yang menggunkan gambar GAZA untuk profile facebook sebagi tanda sokongan..

Fakhrur Razi said...

hohoh mekasih sharing ;D

JoeStatic Being JoeDynamic said...

udah tak delet :)

Putra Gunung Berapi said...

Time kasih sbb bagi tau ramai lagi yg diluar sana mengunakan pc tak tau pasal ni..pakat2 hebahkan!

nuff