COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Saturday, July 10, 2010

Tak Ada Kerja,Edit Gambar..

Assalamualaikum.
Tak ada apa-apa sangat nak conteng hari ni..
Just nak cakap,semalam aku shopping-shoping dengan adik aku..HAHAH
Aku ade curang sikit la semalam..
Aku "ter"beli t-shirt Chelsea..wakakaka.
Memang mula-mula aku cuba sedaya upaya cari Man UTD punya t-shirt..
Tapi tak ada pulak..
Betul wehh!! tak tipu ni..hihi..
Sudah lah..tak nak cerita banyak-banyak lagi..huhu..
Tadi aku meneroka photoshop jap...
Then,terhasillah gambar di bawah :

 SEBELUM

 
SELEPAS

Yang ni gambar maskot World Cup tahun ni..
Aku guna Mosaic Effect..
Tak berapa nampak sangat effect tu..


SEBELUM

SELEPAS

Yang ni pulak gambar pemandangan kat tepi pantai..
Aku buat effect yang diberi nama Kubisme Effect..
Effect yang ni membuatkan gambar real nampak macam lukisan..

Ini je lah yang aku sempat edit..huhu..
Aku ni pun baru je belajar..
Banyak lagi kekurangan..
InsyaAllah akan dipertingkatkan 
dari semasa ke semasa..
Sekian..
*adios,wassalam*


10 comments:

ayaa alyy said...

pandai nyer edit gmbr. ;)

saya_arief said...

smart..

xazryx said...

wow .bleh tahan edit tuh .

kAziShA said...

@saya_arief : tengs :)

kAziShA said...

@ayaa alyy : ehh takde lah pandai sangat..baru belajar :D

kAziShA said...

@xazryx : ishh biasa-biasa je ni..

hamidah sholihin said...

oii,ajar ak t..hehehe

kAziShA said...

@hamidah sholihin : takde hal punye :)

hamidah sholihin said...

gengg..spainn menang ar broo...

kAziShA said...

@hamidah sholihin : yeahhh Viva La Espana :D

nuff