COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Thursday, July 15, 2010

Berdating Dengan...

Assalamualaikum..
Semalam aku ber"dating" dengan 2 orang abg aku kat One Utama..hihihi..
Kitorang pegi tengok wayang cerita Ip Man-The Legend Is Born..
Ermm boleh tahan la cerita ni..
Sebab aku dah tengok Ip Man yang sebelum ini..
Tapi macam pelik sikit la,sebab biasanya kalau cerita Melayu atau English bersambung dari part 1,part 2 & seterusnya..Cerita Ip Man ni pulak makin kebelakang..maksudnya keluar ceita part 2 dulu,baru keluar cerita part 1..Semalam baru la tau asal-usul Ip man tu semua..
Dalam cerita ni ada cerita pasal abang angkat Ip Man ni yang sebenarnya dihantar oleh tentera Jepun untuk mengintip kat tempat tinggal Ip Man ni..
Kira macam dia jadi pembelot la..bunuh ayah angkat dia & nyaris bunuh Sifu yang mengajar dia..Tapi dilumpuhkan oleh Ip Man itu sendiri..
Hmm kira tak bosan sangat la cerita tu..Tengok je lah trailer ni..








Okeylah..itu je nak conteng..
Till then..
*adios,wassalam*

8 comments:

xazryx said...

hoho .cam best je cite nih .

dunspeak♥ said...

wahh saya tak penah tgk cite nieee

kAziShA said...

@xazryx : hehe..best2..pegi la tgk..xnyesal punye :P

kAziShA said...

@dunspeak : dulu mula-mula igt tak best,lepas da tgk baru tau best..hehe

De'din said...

sekali kuar 2 owg sekali..
hehe

btw, i was following you!1

k.o.s/Komunitas Online Sragen said...

kayak nye critanya asiik...hehehe

kAziShA said...

@De'din : hehe tu lah..sampai 2 org sekali..abg kandung tau :P

kAziShA said...

@k.o.s/Komunitas Online Sragen :


wahh asik banget nih..wahahaha :)

nuff