COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Saturday, July 24, 2010

Giliran Imam Muda Aran & Imam Muda Taufek Pulak..

Assalamualaikum..
Hari ni macam biasa je hidup aku..
Tak ada apa-apa yang penting pun..sebab aku tengah free lagi sementara belum mula study..
Tadi satu hari tak keluar hostel..niat nak rehat kat bilik je..
Tapi duduk lama-lama kat bilik ni pun boleh bosan jugak T_T
Sebab tu lah kami rancang nak keluar esok petang..
Tak tahu lah nak pergi mana,tengok keadaan dulu..
Tadi lepas solat maghrib,aku dengan kawan-kawan aku turun dinner kat kafe hostel ni..
Sambil tengok Imam Muda episod minggu ni..
Wahh sedih pulak rasanya..
Episod kali ni calon-calon boifren aku IM yang masih stay dalam program tu pergi melawat Rumah Orang Tua-tua kat Seremban..sedih sebab ada pakcik yang menangis bercerita tantang anak-anak diorang..
Ada anak yang berpangkat besar,ada jugak yang bertaraf jutawan..masing-masing lepas tangan macam tu je..
Kesiannye T_T Aku harap aku dapat bahagiakan emak & abah sampai lah ke hujung nyawa aku..(Makbulkanlah Ya Allah)
Berbalik pada Imam Muda tadi,aku ingat minggu ni dah Grand Final..rupanya bukan..
Giliran IM Aran & IM Taufek pulak tersingkir kali ni..

Ahmad Hazran Ahmad Kamal (Aran)
26,Pegawai Bank


Mohd Taufek Mohd Noh (Taufek)
27,Perunding Motivasi

Bukan rezeki diorang kat dalam tu kot..kalau tengok gaya & pencapaian diorang yang satu langkah je lagi nak sampai final ni,InsyaAllah lah kat luar sana diorang akan terus menyinar.. 
Sekarang ni tinggal 2 orang je lah kat dalam tu..
IM Asyraf & IM Hizbur..aku rasa saingan agak sengit kat situ..
Dua-dua memang berbakat habis..seorang Guru Tahfiz,seorang lagi memang seorang Imam..
Apa-apa pun program ni memang best.. terbaekkk :)

Finalis Imam Muda 2010 :

 Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan (Asyraf)
26,Imam


Hizbur Rahman Omar Zuhdi (Hizbur)
27,Guru Tahfiz

aku penyokong IM Asyraf..hihi..
*ALL DA BEST*
*adios,wassalam*


6 comments:

AROL DSHW said...

IM Taufek dah tersingkir?
ingatkan dia bakal juara IM.
yeah! sokong IM Asyraf juga!
hehe. :)

kAziShA said...

@AROL DSHW :


Yupp IM Taufek sudah tersingkir..
Hahah sama2 lah kita support IM Asyraf :)

Affan Ruslan said...

Huhu. Aku tak ikut pun mnde ni.
Tapi ada bagusnnya prog ni, better than AF lah. :)

kAziShA said...

@Affan Ruslan :


Yupp setuju2 :)

AiZ said...

all a best.. mcm biase ^__^

si[jari] telunjuk said...

suka Aran..

nuff