COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Monday, July 12, 2010

Piala Itu Milik Spain =]

Assalamualaikum..
Haa dah alang-alang aku tak boleh tido ni..
Baik aku update jap sementara tunggu azan Subuh..
Tengah excited lagi ni sebab Spain menang World Cup untuk pertama kalinya..


Hahaha aku pulak yang excited...
Berbaloi jugak lah aku tengok match ni tadi..
Walaupun aku tak ada lah penyokong kuat Spain ni...
Yelah,habis team-team favourite aku England & Germany
pun pernah kena belasah dengan Spain..
Apa-apa pun,aku enjoy tengok team diorang julang World Cup tadi..
Tahniah tahniah :) (macam la player spain nak bace blog aku)
Nasib baik lah Netherlands tak dapat..
Kasar betul diorang main tadi..
Ntah bape banyak yellow card diorang dapat..
Masa game start pun dah naik kaki..
Sesak nafas player Spain tu..kesian-kesian..huhuhu..



Lama betul game tadi nak habis..
Dua-dua team nampak all-out la tadi..

Inilah hasil penat lelah pemain-pemain Spain..



Tahniah jugak untuk si sotong kurita..
Lepas ni makin famous lah Sotong Paul tu..
Mengalahkan artis w0ahh..hihihi...


Ramalan tepat yang terakhir untuk World Cup kali ni..

Dengan ini berakhirlah musim Piala Dunia 2010..
Jumpa lagi 4 tahun akan datang ye :)



Viva La Espana..
waka-waka eh eh..hahah
 
*adios,salam*


11 comments:

Hariz said...

Piala Milik Belanda...

Xcaye Meh Tengok Entri Latest Saya

Congratulation Netherlands Is Winner World Cup 2010

xazryx said...

spain bnyk berlakon .tu yg bnyk kene yellow card .

E.d.Y said...

yeaa..spain menang!!!

kiwi said...

haha...pemint spain ke??

kAziShA said...

@Hariz : haha..sebab banyak dapat yellow card kan?

kAziShA said...

@xazryz : alamak..peminat belanda marah ni...hihi..

kAziShA said...

@E.d.y : jyeahh :)

kAziShA said...

@kiwi : biasa-biasa je..takde lah fanatik sangat pun..hihikk :D

Hamzah Ian said...

dengan ini hidup aku kembali normal..

timhar said...

pergh tah tahan tendangan tuh.. this is sparta!! setepek kat dada hahahaha

kAziShA said...

@timhar : ahaha..keganasan di situ :P

nuff