COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Saturday, September 25, 2010

Edit Lagi..

Assalamualaikum..
Semalam aku pergi mesyuarat AJK untuk course aku,Diploma Teknologi Multimedia..
Lecturer aku cadang nak buat Jamuan Hari Raya nanti..
Aku kena kutip duit lah nampaknya..Segala aktiviti aku kena rancang..
Harap-harap semuanya berjalan lancar..
Malam semalam aku tersangat lah letih..Tak tahu lah kenapa..
Pukul 10.30 dah tido..hahah memang cipta rekod betul lah kan..
Selalu nya kalau belum pukul 2 pagi,tak pernah nak tido -.-"
Hmm hari ni pulak aku tak tahu nak buat apa..bosan sangat kat bilik ni..
Sampai roomate aku banyak kali datang menjenguk kat sini..Bosan punya pasal..huhuhu..
Jadi,aku habiskan masa untuk kerja-kerja tertangguh & kerja-kerja editing kat Photoshop & Illustrator..
Macam-macam gambar aku edit..Yang ni salah satu gambarnya :

 Owhh alamak Kak Yana lagi laa..hehehe..


Sorry la ye..Aku terfikir nak edit gambar ni sebab hari ni (25/9/2010) merupakan Hari Lahir Kak Yana Samsudin ni..
Aku dapat tahu pun sebab beliau ni add aku kat facebook (Teruja tauuu ! wahaha tak tahu lah kat mana beliau jumpa fb aku)
Beliau jugak invite aku ke Majlis Hari Jadi beliau malam ni,kat restoran Lemon (milik David Teoh) kat Kajang tu..Tapi apakan daya,aku kat Melaka ni,,tak ada transport nak ke sana..Huuu semoga segala-galanya berjalan lancar..hihikkkk :)


Okeylah ye..aku ada hal sikit ni..
*HAPPY BIRTHDAY SITI RATNA/SITI KELEMBAI*

*adios,salam*

15 comments:

Dark Half said...

yana samsuddin minat awk kot.. :)

kAziShA said...

@Dark Half :

ehehe takde maknanya :)

My TeRrIToRy... said...

cantik pic yg dah di edit ni..tapi kak yana mmg cun pun :)

kAziShA said...

@My TeRrIToRy :

thanxx ! setuju :)

eiman said...

yana samsudin belakon dalam siti kelembai eh?

sumpit said...

orang dah cun buat apa pun memang jadi cun melecun.... tahniah gambar tadi memang cantik...

JEMPUT BACA DI BLOG SAYA
domain percuma
Kisah hari jumaat
Gambar menarik
Setem untuk Menyumpit

kAziShA said...

@eiman :

Yup2..heroin Siti Kelembai tu..

kAziShA said...

@sumpit :

Wah tq tq :)

sebelas said...

comelnya :P



http://nomborsebelas.blogspot.com/

lufkin said...

sape kak yana ni?

kAziShA said...

@lufkin :

model,penyanyi,pengarah,pelakon..
antara cerita yg top2 kak yana berlakon : Adnan Sempit,Lu'lu & yang latest ; Siti Kelembai :)

nas said...

maak aii..jeles aku coz yana samsudin add ko kat fb..
aku nie xde sape pon artis nak add aku..
hahhahhahahha..
jeles2 :P

kAziShA said...

@nas :

lahh..hihi nasib je kot :P

Tomato Gurl's Life said...

yana memang comel :)

kAziShA said...

@Tomato Gurl's Life :

setuju :)

nuff