COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Thursday, September 30, 2010

Sesi Photoshoot Mengejut Dalam Kelas Fotografi..

Assalamualaikum..
wahh terasa lama je tak update blog ni..
Tak update sebab tak tahu nak cerita pasal apa..
Macam-macam hal jugak yang terjadi sepanjang minggu ni..
Hurmm mungkin cerita aku di kelas Fotografi pagi tadi seronok untuk dikongsikan..

Masuk je kelas,Encik Zahiruddin terus bagi briefing untuk pergi shoot kat Dewan Kuliah sebab ada event student UUM kat situ..
Agak cuak & berdebar-debar jugak la nak masuk dewan tu tadi..
En.Din lepaskan kami berpasangan sebab takut terlampau crowded kat dalam tu kalau ramai-ramai..
Kami kena shoot setiap yang berlaku kat dalam dewan tu..
Aku masuk time event tu dah nak habis dah..Tapi sempat la jugak aku shoot beberapa keping gambar..
Kami kena cari shutter & aperture yang sesuai untuk keadaan dalam dewan tu.. 
Kira ni first time lah kami dapat peluang yang macam ni..
Siap ada request dari budak-budak kat dalam tu lagi,suruh shoot banyak-banyak gambar diorang..huhu..
Aku layan kan je lah..bukan selalu pun dapat peluang..

Kat sini aku selitkan gambar-gambar sepanjang kelas tu berlangsung..


 dari kiri ; Jai , Apiz , Aji & Acun tengah bersiap sedia dgn setting kamera :)

 Acun menunjukkan sesuatu kepada Zakwan..

 Faizal tengah test2 kamera :)

 Fathul gege..

Dari kiri ; Atin, Aji, Zura & Ecah berbincang..

 Aji lagi..

 kak ros, Mira & Nas dtg menjenguk kitorang..

 Persembahan gamelan..

 Ni la student yang banyak kerenah tu..hehehe..sporting :)

Sudah upload gambar-gambar di fb..
banyak respon aku dapat..hihi..
Okeylah..
that's all yup..

*adios,wassalam*

17 comments:

Zaer!! said...

yuhuu!! sesi fotoganik ka ni..hehe.nice!

kAziShA said...

@Zaer :

Hehe tengs yup..baru belajar :)

gnesop.com said...

best nyer belaja photoshoot.. boleh asah skill :)

kAziShA said...

@gnesop.com :

Yup2..mmg best :D

nas said...

owhh..korang nie rupe2nyer budak uum ek? batch bile ek? kos mass comm ker? huhu

jom bace entri terbaru nas klik:

pakai dudng ala-ala tudung tin biskut:sekejap

tutup sekejap buka

Mario said...

lps ni bole le buat totu nak guna dslr ek...

Ezao' Edogawa said...

ah. amik courses fotografi ek?
best nya.! mesti byk gambar2 yg cantik ni!

kAziShA said...

@Mario :

insyaAllah kalau diizinkan :)

kAziShA said...

@Ezao' Edogawa :

Amik course Multimedia, termasuk sekali subjek Fotografi..
Masih dalam pembelajaran :D

hentakbelipat said...

banyak ilmu dapat cedok ke share sikit hehe

grOundnUt said...

bestnye .. nanti blh la ajar sy plk ..

kAziShA said...

@hentakbelipat :

insyaAllah kalau ada banyak free time nnti ye :)

kAziShA said...

@grOundnUt:

InsyaAllah :D

rubi @ cawan2 said...

wah macam best je kelas tu :D

CawanMerah mengganas ... HREF="http://cawanmerah.blogspot.com/.html">

sebelas said...

bestnya main shoot shoot :D



http://nomborsebelas.blogspot.com/

kAziShA said...

@rubi @ cawan2 :

hihihi mmg best :)

kAziShA said...

@sebelas :

best sebab dpt pengalaman jadi photographer *kononnye la*hikhik

nuff