COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Wednesday, September 22, 2010

Terima Kasih Sis Yana Samsudin !

Assalamualaikum..sudah masuk hari Rabu dah ni..Aku tiba-tiba rasa rajin pulak nak update blog ni..
Kelas hari ni & semalam bejalan macam biasa je..
Memang penat sikit..tapi redha je lah kan..nama pun student..
Hmm..agak kelam-kabut jugak semalam nak siapkan assignment..
Al-maklumlah..baru balik dari cuti Raya pulak..
Mana nak ingat pasal assignment bagai..hehehe..
Macam biasa lah..buat kerja mesti kena last-last minit..muahahaha terbaikkk kan?
Hari ni kelas aku full dari pukul 8:00 am-4:00 pm..PENATTT memang tak ingat lah..
Malam ni aku just settlekan assignment Fotografi..


Kat sini jugak aku nak kongsi sedikit cerita :)
Semalam masa aku check kat Shoutbox untuk membalas jejak rakan-rakan blogger,tiba-tiba aku terpandang satu nama artis ni..Aku fikir mungkin kebetulan kot nama blogger sama dengan nama beliau..


Tapi bila aku klik kat link blog beliau,aku agak teruja sebab memang betul blog aku dikunjungi oleh beliau..hehe nampak macam menggelabah kan aku ni? Aku excited sebab :
Pada pendapat aku lah kan,Kak Yana ni actress yang paling best kot dalam Malaysia ni..Gempak je..Kalau actor yang best kat dalam Malaysia pulak,haruslah Shaheizy Sam & Zulhuzaimy..hihihi..Semua ada kekuatan masing-masing..Ehh lari topik pulak dah..Berbalik pada Kak Yana,aku suka tengok Kak Yana ni berlakon..Lagi-lagi masa beliau berlakon dalam drama Lu'lu kat Astro Ria dulu..Sangat comel :) Sejak tu lah aku mula minat beliau..Sekarang ni pulak beliau sedang popular dengan cerita Siti Kelembai dalam Slot Lagenda yang baru je bermula kat tv3 tu..(Aku pun tak nak ketinggalan..huhu) Guess what? Aku memang ada simpan banyak gambar beliau ni dari dulu lagi..So,untuk assignment subjek Rekaletak Grafik (Membina & Merekaletak Akhbar Tabloid) pun aku masukkan cerita tentang beliau ni ^_^



Jom kita layan gambar-gambar Kak Yana :



Aku jugak nak cakap Thanks banyak-banyak kat beliau sebab sudi jadi follower yang ke-310 untuk blog aku yang tak seberapa ni..hehe..

Ehh jom ramai-ramai support & follow blog Kak Yana !

Semoga Kak Yana sukses dalam bidang yang diceburi :)
*adios,salam*


19 comments:

Ezao' Edogawa said...

wahh best la.! :)

kAziShA said...

@Ezao' Edogawa :


Hehe memang best :)

nas said...

wahhh..bertuahnyer blog kamu dikunjungi artis..hehehhe..
aku nie ntah sape la artis nak singgah..huk3 :P


jom bace entri terbaru nas klik:

tiada dara heboh,tiada teruna tak heboh pula?'??

kAziShA said...

@nas :

Heheh nasib je kot :)

rutikeben said...

wah sama lah heheh

kAziShA said...

@rutikeben :

HEHEH kak yana memang mesra peminat...suka suka :))

kerangRebus said...

i pon suke nengok die berlakon..even cite lulu tu pon nengok 2 3 kali da..entahlah,die nampak gedik tapi xdela menjengkelkan..best je! :) like3!

Ery Farieha said...

yana ni comel gila kot
hohoho

NURULekmiRabat said...

wa..bestnya da artis tengok blok.. :)

kAziShA said...

@kerangRebus :

Dia nampak gedik ke? tak perasan pulak..hehehe :)

kAziShA said...

@Ery Farieha :

Yup ! comel comel :D

kAziShA said...

@NURULekmiRabat :

Hehe..ni artis yang kedua penah view & follow blog ni :)

nas said...

nasib2 tai dapat gak..aku nie dah berkali2 letak link kat blog dye tp tak mai2 pon..
hehhehe..kamu mmg bertuah la :)

kAziShA said...

@nas :

Laa yeke..hihi..maybe dia tengah busy kot :)

Miya said...

Yana tak sombong. .huhu. .suke dia dalam adnan sempit,

kAziShA said...

@miya :

Yana memang best n tak sombong ^_^

Cik Shiqa said...

comeyy kan dier.heh

kAziShA said...

@Cik Shiqa :

Haah..comey sgt :)

elleyayah . said...

jeles.hehe

nuff