COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Sunday, December 26, 2010

500 Blog !





Jom join KAT SINI

Serba-sedikit tentang diri saya -

Nama saya Nurul Asyikin Nor Azmee..
Nama saya di alam maya ni adalah "KAZISHA" iaitu (gabungan nama saya & ayah saya, tapi huruf ditunggang-terbalikkan..hihi..ni idea dari sejak zaman sekolah rendah dulu)..
Umur 19 nak masuk 20..


Tujuan utama saya jadi blogger -

Untuk meluahkan apa yang tersirat kat dalam hati ni sebab saya ni merupakan seorang yang agak susah nak luahkan apa yang saya rasa secara face-to-face/di khalayak ramai..Tapi melalui medium blog ni, saya dapat lepaskan semua sekali..heheh..Selain tu, saya jugak nak menambah kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan blogger =p

*adios, wassalam*

3 comments:

@mi_RuL said...

msuk kontes ben kew...hehe..nk join...tp x bpew phm sngt...

miszlullaby said...

gud luck =)
ml pon join =)

hans said...

orang ke-9 den jumpa join nih
good luck yer

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

nuff