COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Friday, December 24, 2010

CHOOSE & WIN Contest Form CouLEur de Chique

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..
Kali ni aku nak join sticky post dari CouLEur de Chique
First sekali saya nak mintak maaf banyak-banyak kat Sis Xiaolin sebab lambat join contest ni..
Saya memang dah lama bookmark contest ni, tapi disebabkan saya baru sahaja mendaftar masuk sem baru, jadi kurang kelapangan untuk join..Maaf ye..terima kasih juga kerana menjemput saya untuk menyertai contest ni..

Ok, berbalik pada contest tersebut, kesemua gambar memang unik & cantik, tapi saya memilih gambar yang ke 4 & 7.

gambar 4

Saya pilih gambar ni sebab saya suka tengok double layer yang tak terlalu heavy sangat kat area atap tu..Memang sangat cantik..GAmbar ni lah yang mula-mula menarik perhatian saya untuk join contest ni.hehe..Nampak tenang je dengan keadaan cuaca tu, keadaan awan yang berkepul kat atas tu..Dan saya suka angle gambar ni di"capture"..Overall,gambar ini sangatlah unik ^_^

 

gambar 7


Untuk gambar yang ini pulak, saya pilih sebab saya suka tengok kombinasi warna keseluruhan gambar tersebut. Kamera DSLR pun tak boleh effect gambar macam ni..Kalau DSLR nakdapat gambar macam ni, nak kena edit lah bagai..hoho..Kalau kita tengok kedaan bangunan tu, ditambah pulak dengan ton warna yang dihasilkan melalui Coloursplash Camera tu,gambar ni dah nampak macam dicapture pada zaman dulu-dulu pulak..Sangat menarik ^_^


p/s: Semoga sis terus berkarya dan menghasilkan lagi banyak gambar-gambar yang menarik :)
*adios,wassalam*



1 comment:

CouLeur de Chiqu3 said...

THANKS FOR JOIN THE CONTEST..its judging time..wait for the winner announcement soon!

nuff