COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Friday, December 10, 2010

Detox Foot Patch


Assalamualaikum & salam sejahtera..
Hari ni aku dah tak jadi burung hantu lagi sebab semalam tidur awal..
Nak membebel apa pun aku tak tau lah..
Just nak share satu iklan kat bawah ni..

 
 (sila klik gambar untuk lebih jelas)


Haa, sila jangan salah faham ye semua..Aku bukan nak promote Detox Foot Patch ni..Aku saja upload iklan ni, sebab aku yang design..Muahaha dah lama tak buat kerja-kerja mendesign ni..Saja tolong abang aku..Lagipun nak buat apa lagi kat rumah ni..Tak lama lagi nak habis cuti sem dah pun..Sekarang ni tengah cuak nak tunggu result..Harap-harap semuanya ok..Amin..
Ok lah, nak sambung blogwalking kejap..hikss..




Myspace Graphics


*adios, wassalam*

3 comments:

apek poyo said...

best apo guna bendo nih...ringan badan..ado byk kek umah den bond nih...ekekek...mlm ni bole jual kek up town

Luffy said...

hoho..mcam bez je pakai ni tgk daki2 terlekat kat mende alah tu..ahakss.~~

hans said...

wah
ekau design ekk?
cun

P/S : Blog Gua Kena Tegur Oleh Blogger! Gua Cuak!

nuff