COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Saturday, December 25, 2010

Nombor 40

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..
Jam kat desktop aku ni dah menunjukkan pukul 4:30 a.m (25th Dec 2010)..Owh sebelum terlupa, aku nak ucapkan "Merry Christmas" untuk mereka yang menyambutnya..Aku masih belum tidur lagi walaupun mata agak "rabak" menahan mengantuk..Hehh..Lokasi sekarang di bilik aku bersama dengan lagi 2 hamba Allah (Mira & Aziah) yang juga masih tak reti-reti nak tidur..Masing-masing buang masa di depan laptop..Buat hal sendiri..Biasa lah kan, hari minggu pulak =p In addition, sekarang ni kami semua belum lagi masuk minggu "busy" study lagi..Sekarang masih ada peluang nak rileks-rileks lagi..Tunggu saja lah next week, aku pasti semua tak menang tangan nak settlekan assignment..Memang "tak dapat lah jepp" nak bersenang-lenang macam sekarang ni..huahua.Petang tadi, aku dapat tau penyertaan aku diterima dalam Segmen Contest 200 Blog anjuran blogger otai Encik Ben Ashaari. Beliau sediakan 5 soalan yang agak susah jugak lah nak jawab untuk blogger yang macam aku ni..Penyertaan ditutup pada pukul 11:30 p.m tadi, aku sempat hantar penyertaan dalam lebih kurang pukul 11:29 p.m tadi ! hahahaa susah woo nak bagi pendapat tentang segmen ni..Syaratnya tidak boleh kurang dari 100 patah perkataan..Aku tulis apa saja yang lalu kat dalam otak aku masa tu..hihi..Ayat agak merapu di situ..Semua blogger yang join memang bersemangat gila lah..Aku join pun sekadar mengisi masa lapang..Dapat jugak aku beramah-mesra dengan blogger-blogger lain yang singgah blog aku tadi..
Dan hasilnya, aku takmenang pun..Tapi masih dalam senarai "Segmen 200 Blog Terbaik !" di tempat yang ke 40 ! hahah haiyo =.="

Hahah tapi bestlaa..Fun !

*adios, wassalam*



1 comment:

Ezao' Edogawa said...

wah nombo 49. okay lah tuu. :)

nuff