COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Saturday, January 8, 2011

Award From Blogger Kecil Molek

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..Kali ini Kazisha just nak amik 2 award dari seorang blogger kecil molek :)


Ini award yang pertama dari
Misz Lullaby yang sangat comel


Sejak bila mula berblogging?
23 October 2009 (wah dah lama tu!)

Mengapa berblogging?
Mula-mula buat blog ni dulu sebab Kazisha ni memang suka menulis apa yang ada dalam hati ni..Tapi semakin lama Kazisha dalam dunia blogging ni, tujuan Kazisha berblogging dah ditambah lagi 1, iaitu untuk menambah kenalan baru dari kalangan blogger ^_^

Selalu buat entry mengenai ape?
Perjalanan hidup sebagai seorang pelajar diploma..

Suka blogwalking tak? Sebab?
Suka ! Dapat tahu macam-macam info dari rakan-rakan blogger lain..

Apa pendapat mengenai pemberi award?
ML = Beauty with brain :)

Bagi dekat 10 blogger lain:
Wahh ramainya..
Akan diberitahu nanti ok..jangan lupa amik pulak ^_^



 2) COOL LIKE A SNOW :)


Award from Miszlullaby
 Award kedua dari Misz Lullaby :)
Sangat cool ok !




1) Bila korang suka tulis entry?

Biasanya bila terfikir macam-macam perkara kat dalam hati, semuanya akan terus dilepaskan dalam blog ni..So, tak kira masa la..hehh ^_^

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
Memang tak dapat lah nak bw everyday sebab assignment tak pernah putus-putus & memerlukan komitmen yang maksimum..hehehhe..

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
Kazisha pun tak ada yang spesific..
-Semua yang ada dalam senarai bloglist kat tepi ni..

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
- Nanti kalau nak pergi main salji lagi, jangan lupa ajak Kazisha sekali tau..hikk :)

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
Hamidah
Hans
Cik Yana
Nas' Letters
Ery Farieha
 
 
Thanks a lot yaa ML ^_^

*adios, wassalam*




10 comments:

AtiEnAbErn said...

warrgghhh ! cute+ cntik nye award .. congrate !

kiwi said...

cntiknye award ni =)

Cik Yana said...

Comelnyer! Comelnyer!
Tetibe excited..
thanx bg award ni :)

Ery Farieha said...

eh kena tag la
tq ek
kalo free org buat ek ;)

miszlullaby said...

thanx kazisha!=D

hans said...

thanks kasi den awards

P/S : Siapa Yang Pernah Pergi Brunei? Apa Yang Seronoknya Di Sana?

sebelas said...

banyaknya dapat award :P

aleen aiden said...

wah dpt award,congratz! ^_^

hans said...

wah
thanks sudi bagi award dekat den
tq tq

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

cool boy said...

selamat petang

datang ziarah rakan yang cool boy follow

nuff