COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Thursday, January 13, 2011

Tomok Nak Kahwin Pramugari Julai Ini

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..Tengah syok berblogwalking tadi, aku terjumpa satu cerita yang agak hot jugak lah kat blog Cik Anastasyea . Khabarnya, penyanyi remaja yang semakin meningkat naik macam goreng pisang panas iaitu Tomok (OIAM) bakal mengahwini seorang pramugari bernama Ayu dan berumur 31 tahun pada bulan Julai tahun ini.. 

(wah dah pandai bergosip pulak aku kat sini..pffftt!)



Ini salah satu lagu yang paling aku suka - Bagaikan Bidadari..Lagu ni diperkenalkan oleh abang aku..Dulu mula-mula macam tak best je..Bila dah dengar banyak-banyak kali, baru rasa macam best..Hehh..


 

Apa-apa pun, Tomok akan umumkan sendiri tentang berita perkahwinan ni bila dah sampai masanya nanti..Buat masa sekarang ni, beliau masih dalam fasa perancangan lagi..Aku minat jugak lah beliau nih..Tapi tak fanatik sangat macam Cik Yana . Hehe Cik Yana jangan frust sangat ye..Teruskan menyokong..Mungkin dah sampai jodoh beliau lah kot =p Apa-apa pun, kita doakan semoga segalanya berjalan dengan lancar & berkekalan ke akhir hayat :)



Cerita asal di sini - Blog Cik Anastasyea

*adios, wassalam*

3 comments:

::ienafazlyna:: said...

tp tomok nie muda lagi kan kalau x silap la

Cik Yana said...

berjurai air mataku membaca entry ni.
uwaaaa~
sejarah mungkin berulang..
walaupun kau ku maafkan oh kekasih..
uwaaaa~
kijam! kijam! kijam!
yang tua umo 31 tu jugak yg dipilinya.
cik Yana yang mude dari die, die tak nak.
Kenapa abang Tomok?
Cun sgt ke pramugari tu?
tibe-tibe rase nk gi cari.
hahaha~

♀ syera teli ♀ said...

haha , da jodoh dye ,
nx wat cm ne kan . hehe .

nuff