COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Tuesday, July 5, 2011

SAYS.MY - Mana Satu Teh Tarik Original ?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Tiba-tiba aku rasa tergerak hati nak share kempen dari SAYS.MY ni. Ada ke sesiapa yang belum tahu pasal SAYS.MY ni? Wokeh kat sini aku cerita sikit apa itu SAYS.MY yang orang sibuk cakap-cakap ni walaupunaku rasa macam dah ketinggalan zaman je aku ni.


Say.MY adalah penjenamaan semula syarikat YouthAsia yang pada masa dahulunya Says.MY dikenali sebagai Youthsays Malaysia. Says.MY menjadi salah satu komuniti rakyat Malaysia, dimana dengan menyertainya, mereka boleh berkongsi pelbagai perkara menarik di rangkaian sosial, termasuk Facebook, Twitter dan blog, dan menjana lebih wang melaluinya, selain turut mendapatkan mata ganjaran dan juga hadiah dengan berbuat demikian.



Walaubagaimanapun, pengguna sedia ada YouthSays Malaysia tidak perlu berasa bimbang, memandangkan semua data akan masih kekal, dan apa yang berubah hanyalah namanya sahaja kepada Says.MY. Selain daripada Says.MY, syarikat disebaliknya, YouthAsia juga adalah pembangun disebalik laman tawaran dan diskaun popular, iaitu Groupsmore.

Kiranya Says.My ni banyak bagi kelebihan kat pengguna laman sosial yang rajin berkongsi pengiklanan. Dengan perkongsian yang "halal", Says.MY akan hadiahkan ganjaran wang tunai ataupun hadiah sampingan yang lain. Seronok kan? Heh. So, ada sesiapa yang belum try lagi ke Says.MY ni? Rugi woo. Kalau nak join, klik je sini :  http://says.my . Jangan risau, setakat ni takde lagi pengguna yang complaint pasal Says.MY ni. Semuanya ok je.

Lepas dah sign up, korang semuaboleh lah start share kempen-kempen yang berkenan di hati. Pastikan kempen tu kempen yang mampu menarik hati orang untuk mengunjunginya. Bila dah pilih kempen, copy je link yang disediakan. 


Baru je sebentar tadi aku share satu kempen iaitu kempen Teh Tarik F&N. Aku tertarik nak share sebab ada contest dalam tu. Korang kena tengok satu video ni, lepas tu kira ada berapa gelas teh tarik semuanya dalam video tersebut. Pelakon utama video tersebut, Radhi Khalid siap ada bagi clue lagi untuk memudahkan orang ramai kira jumlah gelas teh tarik tu. 

Ni intro video tersebut

Untuk sesiapa yang berminat nak join contest Teh Tarik F&N ni, klik je kat sini 





Info berkenaan Says.MY diperoleh daripada armanz.my

*adios,wassalam*


No comments:

nuff