COUNTER

free hit counter

FOLLOWERS

SPONSORED BY





Wednesday, January 25, 2012

#14 WW Yang Tak Berapa Nak "Wordless" Sangat


Assalamualaikum & Salam sejahtera orang kampung!
Sejak bila pulak entry #ww aku siap ada penerangan sekali ni? 
Ahaha perghh lama gila kot tak update blog ni. Mintak maaf la kawan-kawan. Busy buat benda lain pulak. Praktikal 4 bulan pun dah tamat. Sekarang dah siap masuk semester akhir dah pun. So, apa yang aku cuba sampaikan dari gambar di atas adalah, aku sedang memerah otak fikir  design logo untuk Final Project aku. Okay lah, itu je kot nak cakap kali ni. Nanti aku update lagi okay? Lepas ni janji tak abaikan blog ni lagi (¬‿¬) Hehh. 

*adios, wassalam*


nuff